Гібіскус Натуральний органічний Royal, 500г

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 27970716
233,10 ₴/упаковка
209,79 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Гібіскус натуральний органічний, Royal, 500г
Цей вишуканий десерт з першого шматочка забере вас у полон своїх червоних пелюсток. Недаремно, в індійській міфології він є одним з символів бога Камнедава, який виготовляв з його бутонів стріли кохання. Терпко-солодкий смак та квітковий аромат — досконала комбінація для допитливих гурманів, що люблять досліджувати кухні різних країн світу або ж просто обожнюють чай каркаде. Крім всього, м’яка жувальна текстура приховує в собі цілющі сили, які додають сил та покращують самопочуття. А щоб тонкий смак став ще насиченішим, виробник додав до квіток 2-5% доданого цукру.
Корисні властивості:
Органічні кислоти та флавоноїди знижують артеріальний тиск і рівень холестерину в крові, що сприяє здоров’ю серця.
Завдяки високому вмісту волокон допомагає зберігати відчуття ситості протягом тривалого часу та покращує метаболізм.
Вітамін С підвищує опірність організму вірусам та інфекціям.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 40 ккал
Жири – 0.5 г
Білки – 3 г
Вуглеводи – 8 г
Як використовувати:
Найпоширеніший спосіб — приготування чаю. Залийте сушений цвіт окропом і настоюйте 7-10 хвилин, поки вода не стане брунатно червоною. Також класна ідея додавати гібіскус до лимонадів або запарювати разом з чаєм з серії “Мудрість природи”.
Для декорування фантазійних десертів.
Для виготовлення компотів та джемів з вишні, полуниці та малини. Тут достатньо буде 100 г пелюсток на 1 кг ягід. Попередньо відваріть гібіскус протягом 10-15 хвилин, а потім на його відварі готуйте варення або компот. Для першого вам знадобиться 800 г цукру, а от для напою буде достатньо 200 г.
Як зберігати:
В оригінальному пакуванні або герметичному контейнері, в сухому, прохолодному місці при рівні вологості не більше 75%.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському дой-паку.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, фундуком, бразильським та волоським горіхом; в’яленою журавлиною, інжиром, імбиром, курагою, джекфрутом, папайєю, гуаявою, манго, динею; банановим фаджем; жувальним кокосом; вишневими та ківі цукатами; чіа, льоном, розторопшею; кокосовим згущеним молоком, арахісовою пастою; тертим какао, какао маслом.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Таїланд |
Вага | 500 г |
Користувацькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 209,79 ₴/упаковка