Фісташки солоні смажені Ахмагадаї, Іран, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 28038644
722,17 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Ахмагадаї є одними з найпрестижніших і високоякісних сортів фісташок, що вирощуються в Ірані. Вони вирізняються глибоким та насиченим смаком, а також великими розмірами. Ці горіхи багаті на Омега-9 жирні кислоти, що нормалізують рівень холестерину в крові та зміцнюють серцевий м’яз. Розмаїття вітамінів групи В стане у пригоді клієнтам, що мають напружений робочий графік і часто піддаються стресу: всього лише 30 г зелених ядер на день покращать пам’ять і концентрацію. З таким апетитним та здоровим перекусом легко залишатися на хвилі позитиву!
Корисні властивості:
На 20% складаються з білка, тому швидко втамовують апетит і сприяють зміцненню м’язів.
:justify">Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти вирівнюють рівень холестерину та підтримують здоров’я серця.
Магній, фосфор, калій та цинк збільшують щільність кісток та покращують регуляцію артеріального тиску.
Вітамін В6 підтримує нервову систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 600 ккал
Жири – 45 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 15 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити й набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускуса, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Салат з фісташками, куркою та виноградом
Інгредієнти:
1 куряче філе
400 г винограду
120 г очищених фісташок
70 г салатного листя або пекінської капусти
у якості заправки можна використовувати оливкову олію або грецький йогурт
Спосіб приготування:
Філе можна відварити або відразу посмажити до золотистої скоринки, попередньо порізавши на невеликі шматочки.
Салатне листя промиваємо, рвемо і викладаємо на дно тарілки. Зверху викладаємо охололе м’ясо.
Промитий виноград нарізаємо половинками і відправляємо до салатниці.
Очистити та подрібнити фісташки, посипати ними страву.
Додати соус та ретельно перемішати. Поєднання курки та винограду створюють яскраву смакову ноту, яка стане окрасою вашого застілля.
Як зберігати:
В закритому пакуванні або контейнері, в сухому прохолодному місці при температурі від 0 до +25 °C та рівні вологості не більше 70%.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовим згущеним молоком або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іран |
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 722,17 ₴/упаковка