Фісташки солоні смажені Кале-Гучі, Іран, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28038645-1
711,22 ₴/упаковка
640,10 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Важкий день? Менше хвилювань! Маємо для вас “смачну допомогу”, керує якою головний експерт з хорошого настрою на прізвисько Кале-Гучі. Цей неповторний сорт фісташок відомий на весь світ своїм насиченим солодкуватим смаком, легкою гірчинкою та великими розмірами ядер. А якщо додати до цього ще й чисельні заслуги у вигляді високого вмісту мінералів — закоханості у цей продукт просто не уникнути! Хрумка горіхова текстура насичена жирними Омега-9 кислотами, незамінними для зміцнення серця та нормалізації рівня холестерину. А потужний вітамін В6 покращує пам’ять, настрій та концентрацію, щоб попри обставини ви завжди зберігали бадьорий оптимізм!
Корисні властивості:
На 20% состоят из белка, поэтому быстро утоляют аппетит и способствуют укреплению мышц.
Омега-3 и Омега-6 жирные кислоты выравнивают уровень холестерина и поддерживают здоровье сердца.
Магний, фосфор, калий и цинк увеличивают плотность костей и улучшают регуляцию артериального давления.
Витамин В6 поддерживает нервную систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 600 ккал
Жири – 45 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 15 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити й набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускусу, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Салат з фісташками, куркою та виноградом
Інгредієнти:
1 куряче філе
400 г винограду
120 г очищених фісташок
70 г салатного листя або пекінської капусти
у якості заправки можна використовувати оливкову олію або грецький йогурт
Спосіб приготування:
Філе можна відварити або відразу посмажити до золотистої скоринки, попередньо порізавши на невеликі шматочки.
Салатне листя промиваємо, рвемо і викладаємо на дно тарілки. Зверху викладаємо охололе м’ясо.
Промитий виноград нарізаємо половинками і відправляємо до салатниці.
Очистити та подрібнити фісташки, посипати ними страву.
Додати соус та ретельно перемішати. Поєднання курки та винограду створюють яскраву смакову ноту, яка стане окрасою вашого застілля.
Як зберігати:
В закритому пакуванні або контейнері, в сухому прохолодному місці при температурі від 0 до +25 °C та рівні вологості не більше 70%.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовим згущеним молоком або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іран |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Наявність оболонки | З оболонкою |
Наявність солі | З сіллю |
Країна походження | Іран |
Ширина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 640,10 ₴/упаковка