Фісташки солоні, смажені, фундучні, Іран, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 58466055
695,56 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Бажаєте скуштувати молодильні горішки? Фундучні фісташки преміальної якості володіють насиченим солодко-солоним смаком, добре лущаться та мають великі ядра. А головне, є джерелом цінних жирів та мінералів, які дають поштовх до нормалізації рівня холестерину. Коктейль з фосфору, цинку та магнію зміцнює кістки та м’язи, а вітамін В 6 поліпшує роботу нервової системи. Додайте 30 г цих горіхів до раціону, щоб крокувати по життю легко та впевнено. Ваш мозок та серце скажуть вам “дякую”.
Корисні властивості:
На 20% складаються з білка, тому швидко втамовують апетит і сприяють зміцненню м’язів.
Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти вирівнюють рівень холестерину та підтримують здоров’я серця.
Магній, фосфор, калій та цинк збільшують щільність кісток та покращують регуляцію артеріального тиску.
Вітамін В6 підтримує нервову систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 600 ккал
Жири – 45 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 15 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити і набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускусу, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Салат з фісташками, куркою та виноградом
Інгредієнти:
1 куряче філе
400 г винограду
120 г очищених фісташок
70 г салатного листя або пекінської капусти
у якості заправки можна використовувати оливкову олію або грецький йогурт
Спосіб приготування:
Філе можна відварити або відразу посмажити до золотистої скоринки, попередньо порізавши на невеликі шматочки.
Салатне листя промиваємо, рвемо і викладаємо на дно тарілки. Зверху викладаємо охололе м’ясо.
Промитий виноград нарізаємо половинками і відправляємо до салатниці.
Очистити та подрібнити фісташки, посипати ними страву.
Додати соус за смаком та ретельно перемішати. Поєднання курки та винограду створюють яскраву смакову ноту, яка стане окрасою вашого застілля чи свята.
Як зберігати:
В герметичному пакуванні або контейнері, в сухому, прохолодному місці. Ідеальна температура для зберігання – від 0 до 10°C. Уникайте інтенсивної дії сонячних променів та підвищеної вологості, щоб вберегти горіхи від окислення та плісняви.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовою згущенкою або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іран |
Тип | Лісові горіхи |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Іран |
Наявність оболонки | з оболонкою |
Наявність солі | з сіллю |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 695,56 ₴/упаковка