Фундук сирий в шкарлупі, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17069769-1
171,60 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Тук-тук! Вам подарунок від білочки! Свіжий та хрумкий фундук з сонячної Туреччини. Прямісінько у шкарлупі, щоб максимально подовжити свіжість ядер, а також захистити їх від вологи та світла під час тривалої подорожі до вашого столу. Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти, якими багатий лісовий горіх, потурбуються, що ваше серце було міцним, а мозок працював швидко та злагоджено, як найновітніший комп’ютер. Ще одна заслуга фундука — рекорд по вмісту марганцю серед горіхів, що надає йому суперсилу покращувати травлення та зміцнювати кістки.
Корисні властивості:
Нормалізує рівень холестерину, слугує зміцненню судин та серця.
Фундук є важливим джерелом вітамінів групи B, міді та марганцю, які підтримують здоров'я нервової системи, кісток і зубів.
Завдяки вмісту вітаміну С та інших антиоксидантів, фундук сприяє підтримці імунітету.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 650 ккал
Жири – 60 г
Білки – 15 г
Вуглеводи – 10 г
Як використовувати:
Сам по собі очищений фундук є відмінною закускою.
Як додаток до мюслів, граноли, смузі, салату або випічки допомагає створити багатошаровий смак з ніжною горіховою нотою та хрумкою текстурою.
Італійське печиво кантучіні з фундуком
Інгредієнти:
270 г цільнозернового борошна
140 г цукру
2 яйця
140 г очищеного фундука
40 г вершкового масла
1 ч. л. розпушувача
цедра 1 лимона
Приготування:
Збийте яйця з цукром та лимонною цедрою до однорідності, поки маса не стане світлішою.
Додайте борошно та розпушувач, розтоплене масло та бланшований фундук. Тепер все гарно змішайте до утворення тіста.
Далі треба розділити тісто на дві однакові порції. Зробіть з кожної щось схоже на ковбаску.
Покладіть тісто на покрите пергаментом деко і поставте у розігріту духовку. Випікай близько 35 хвилин при температурі 180 °C.
Дістаньте майбутнє печиво і гострим ножем розріжте ковбаски на шматочки по діагоналі або горизонталі, створюючи класичну форму кантучіні.
Залиште печиво, щоб воно повністю охолонуло. Повторно розкладіть його на деко й знову поверніть у духовку. Випікайте додатково ще 15 хвилин при температурі 150 °C, перевертаючи посередині процесу, щоб надати їм необхідної хрумкості з кожного боку.
Як зберігати:
Уникайте прямого сонячного світла, оскільки воно може спричинити окислення і псування фундука. Краще зберігати його в герметичному контейнері, у темному і сухому місці.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, фісташками, волоським та бразильським горіхом; з курагою, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовим згущеним молоком або арахісовою пастою.
Розповсюджені питання:
Якщо у вас в оселі немає спеціального горіхоколу, ви можете використовувати прес для чавлення часнику, плоскогубці, звичайний молоток або призначений для відбивання м’яса. Застосовуючи молоток, можете попередньо покласти горіх у центр невеликого мотка ізострічки або скотчу. Щоб шкарлупа стала піддатливою, промиті горіхи можна попередньо запекти протягом 5-6 хвилин у духовій шафі при температурі 180-200 °C.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Лісові горіхи |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Фундук |
Країна походження | Туреччина |
Наявність оболонки | з оболонкою |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 171,60 ₴/упаковка