Чорнослив в'ялений, Венгерка, 1 кг

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 17043018/46293538
193,14 ₴
173,83 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
В теплий період року чорнослив може не витримати кілька днів без холодильника, рекомендуємо купувати його швидкою доставкою Новою поштою. Ми не несемо відповідальності за затримки при доставці та зіпсований за цей час товар.
Укрпоштою посилки можуть їхати до двох тижнів!
Чорнослив в’ялений Венгерка
Соковитий чорнослив Венгерка — справжній смаковий скарб у компактному розмірі! Маленький, як 5 копійок, але з величезним кулінарним потенціалом. В’ялені плоди легко ріжуться та чудово зберігають форму, навіть після термообробки, тому незамінні для приготування пловів, каш та випічки. Їхня помірна солодкість і жувальна м’якість гармонійно доповнюють смак злаків, овочів та горіхів. Вітамінний склад Венгерки підтримує серце здоровим та сприяє зміцненню імунітету. Не втрачайте можливість поповнити свою кулінарну бібліотеку цим особливим смаколиком — замовте зараз і насолоджуйтеся кожним шматочком!
Корисні властивості:
Поліпшення травлення. Завдяки високому вмісту клітковини сприяє нормалізації роботи кишківника й запобігає закрепам.
Зміцнення серцево-судинної системи. Знижує рівень холестерину, стабілізує артеріальний тиск та попереджає утворення атеросклеротичних бляшок.
Регуляція рівня цукру в крові. Має низький глікемічний індекс, тому корисний для людей, що страждають від діабету або ожиріння.
Підтримка імунітету. Вітамін С стимулює вироблення лейкоцитів, що відповідають за боротьбу з вірусами. Бета-каротин із чорносливу, потрапляючи в організм, перетворюється на вітамін А. Він необхідний для здоров’я слизових оболонок, які є першим захисним бар’єром на шляху інфекцій.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 230 ккал
Жири — 0.5 г
Білки — 2 г
Вуглеводи — 55 г
Як використовувати:
З горіхами та насінням. Поєднання чорносливу з мигдалем, волоським горіхом, гарбузовим та льняним насінням швидко втамовує апетит та втому.
Із сиром. Пікантні солоні сири з пліснявою (горгонзола, рокфор, дорблю), кислі козячі (фета, чебрек) або сорти з горіхами створюють насичені текстуровані поєднання, які високо оцінять справжні гурмани.
Каші та мюслі. Вівсяна, гречана або рисова каша із чорносливом — чудова ідея для поживного та солодкого сніданку.
Плов. Коли м’ясо та рис уже готові, викладіть зверху вимитий чорнослив. Для більшої пікантності можна додати трохи часнику та меду, а якщо ви обожнюєте перчинку — дрібку перцю чилі.
Йогурти. Замість меду та цукрозамінників додайте чорнослив та насолоджуйтеся ситним перекусом.
Випічка. Пироги, кекси, печиво і хліб із чорносливом приваблюють пряним смаком.
Овочеві страви. Венгерка додає самобутній солодкий присмак рагу та листковим салатам.
Компоти та узвари. Вітамінізовані напої краще смакують гарячими та грають важливу роль у зміцненні імунітету, особливо в осінньо-зимовий період.
Заправка для салатів. Поєднайте оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та дрібно нарізаний чорнослив, щоби перетворити звичні салати на витвори ресторанного мистецтва.
Як зберігати:
Щоб уникнути бродіння соків та цвілі, зберігайте чорнослив у герметичному пакеті чи контейнері на полицях холодильника. Він чудово зберігає форму та смакові властивості, навіть, після перебування в морозилці.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Королівські фініки (Ізраїль); манго сушене Royal без цукру, чорниця в’ялена без цукру, ананаси в’ялені натуральні, хурма сушена, урюк преміум; абрикосові кісточки; борошно з абрикосових кісточок; кокосове згущене молоко без цукру Gustiy, косове масло та паста Сoco Viva; масло гхі Gustiy; олії холодного віджиму ТМ «Корисна олія» з амаранту, абрикосових кісточок, коноплі, льону та маку; чаї із серії «Мудрість природи; сиропи з агави та топінамбура; чорний кмин, розторопша, конопляне насіння, чіа, льон; какао-масло, терте какао та какао-порошок; спіруліна та хлорела; чорний шоколад 75 % Schokinag, шоколад чорний 72 % Cargill, шоколад чорний без цукру з еритритолом; рис басматі пропарений, кіноа біла та червона.
Розповсюджені питання:
Перед вживанням промийте чорнослив під проточною водою для видалення залишків пилу та можливих забруднень. Після цього рекомендується покласти його на паперовий рушник для підсушування.
Не містить кісточок.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Культура | Сливи |
Вага | 1000 г |
Тип продукції | Свіжі |
Користувацькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Країна походження | Узбекистан |
Ширина | 100 мм |
Тип | Чорнослив |
- Ціна: 173,83 ₴