Фісташки солоні, Греція, 1 кг

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 17393673
804,34 ₴
723,91 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Час відкласти справи й на декілька хвилин забути про неприємності, щоб насолодитися відпочинком та компанією приємних людей. А примножити це задоволення вам допоможуть солоні фісташки з Греції. Їх смак ніжний, як середземноморський клімат цієї гостинної країни, а текстура м’якіша та менш крихка, порівняно з іранськими та американськими родичами. Ядра горіхів освячені щедрістю сонячної енергії, тому кожен хрумкий шматочок відчувається, як безтурботне літо. А комбінація з жирних Омега-9 кислот, вітаміну В-9 та фосфору потурбується, щоб ваші серце, кістки та нерви були міцними до щоденних викликів!
Корисні властивості:
На 20% складаються з білка, тому швидко втамовують апетит і сприяють зміцненню м’язів.
Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти вирівнюють рівень холестерину та підтримують здоров’я серця.
Магній, фосфор, калій та цинк збільшують щільність кісток та покращують регуляцію артеріального тиску.
Вітамін В6 підтримує нервову систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 600 ккал
Жири – 45 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 15 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити і набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускусу, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Салат з фісташками, куркою та виноградом
Інгредієнти:
1 куряче філе
400 г винограду
120 г очищених фісташок
70 г салатного листя або пекінської капусти
у якості заправки можна використовувати оливкову олію або грецький йогурт
Спосіб приготування:
Філе можна відварити або відразу посмажити до золотистої скоринки, попередньо порізавши на невеликі шматочки.
Салатне листя промиваємо, рвемо і викладаємо на дно тарілки. Зверху викладаємо охололе м’ясо.
Промитий виноград нарізаємо половинками і відправляємо до салатниці.
Очистити та подрібнити фісташки, посипати ними страву.
Додати соус за смаком та ретельно перемішати. Поєднання курки та винограду створюють яскраву смакову ноту, яка стане окрасою вашого застілля чи свята.
Як зберігати:
В герметичному пакуванні або контейнері, в сухому, прохолодному місці. Ідеальна температура для зберігання – від 0 до 10°C. Уникайте інтенсивної дії сонячних променів та підвищеної вологості, щоб вберегти горіхи від окислення та плісняви.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовою згущенкою або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Греція |
Тип | Фісташки |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Греція |
Вид | Фісташки |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 723,91 ₴