Курага Чорна Середня, Туреччина, 500г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17321824
244,15 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Курага чорна, середня, Туреччина
Напружений і стресовий спосіб життя залишає мало простору для «золотої середини», тому більшість із нас вдається до крайнощів у вживанні солодкого. Пропонуємо вам спробувати альтернативний здоровий десерт — рідкісний сорт чорної кураги, що має насичений смак шоколаду та карамелі. Достатньо додати 30 г цього диво-продукту до щоденного раціону й дуже скоро ви помітите, як ваше самопочуття покращиться з низки питань. Тиск та рівень холестерину врешті прийдуть у норму, ви забудете про закрепи, а хороший настрій стане вашим постійним супутником! Сміливо поділіться солодкою знахідкою з усією родиною, бо ця курага необроблена сіркою, а значить абсолютно безпечна для дітей, пенсіонерів, астматиків та алергіків.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 213 ккал
Жири — 0,4 г
Білки — 5 г
Вуглеводи — 55 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Салат із чорною курагою, м’ятою та фетою
Інгредієнти:
150 г чорної кураги
15 г нарізаної свіжої м’яти
100 г фети, рикоти або м’якого козячого сиру
сік половини лимона
2 столові ложки оливкової олії
сіль і свіжомелений чорний перець
30 г смажених грецьких або кедрових горіхів
чайна ложка меду
Спосіб приготування:
Залийте чорну курагу гарячою водою і залиште на 10–15 хвилин для пом’якшення. Після цього процідіть і просушіть сухофрукти на паперовому рушнику.
Змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Якщо бажаєте, можна додати трохи меду для легкого солодкого присмаку.
У великій мисці або на сервірувальному блюді розташуйте змочену чорну курагу. Додайте нарізану м’яту й кубики сиру.
Полийте салат підготованим дресингом, щоб усі інгредієнти рівномірно ним просочилися.
Прикрасьте страву підсмаженими горіхами для додаткової хрусткості.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Вага | 500 г |
Культура | Абрикос |
Користувацькi характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип продукції | В'ялені |
Ширина | 100 мм |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Курага |
- Ціна: 244,15 ₴