Фісташки очищені, США, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1914491011
786,90 ₴
708,21 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Фісташки очищені, США
Чому люди отримують так багато задоволення від солодко-солоного присмаку цих горіхів? Вони можуть похвалитися значним вмістом вітаміну В 6, відіграє найважливішу роль в правильному функціонуванні нервової системи. Його дефіцит може призвести до підвищеної дратівливості, безсоння, анемії, погіршення пам’яті та сну. Щоденне вживання хоча б 30 г горіхів здатне попередити цю сумну статистику, додати вам сил та бадьорості для нових звершень. Добірні ядра ретельно очищені та не містять доданої солі, щоб ви могли присвятити свій час виключно насолоді смаком поточного моменту.
Корисні властивості:
На 20% складаються з білка, тому швидко втамовують апетит і сприяють зміцненню м’язів.
Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти вирівнюють рівень холестерину та підтримують здоров’я серця.
Магній, фосфор, калій та цинк збільшують щільність кісток та покращують регуляцію артеріального тиску.
Вітамін В6 підтримує нервову систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 562 ккал
Жири – 46 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 27 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити і набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускуса, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Рецепт домашнього фісташкового морозива
Інгредієнти:
150 г фісташок
100 г тростинного цукру або 75 г ксилітолу
500 мл молока
1 чайна ложка ванільного екстракту
250 мл сметани або вершків (35% жирності)
вафельні стаканчики або контейнери для морозива
Спосіб приготування:
Розігрійте пательню без олії на середньому вогні. Додайте фісташки і смажте їх протягом 3-5 хвилин, часто помішуючи, доки вони повніше не розкриють свій аромат. Дайте їм трохи охолонути.
Помістіть горіхи разом з цукром або цукрозамінником в блендер, подрібніть до утворення крихт. Додайте трохи 250 мл молока і взбийте до утворення гладкої пасти.
У великій чавунній каструлі нагрійте решту молока та сметану (або веркши) на помірному вогні, не доводячи до кипіння. Додайте ванільний екстракт.
Влийте пюре з фісташок до суміші з молоком і сметаною. Добре змішайте. Зніміть з вогню і дайте суміші охолонути до кімнатної температури.
Розфасуйте суміш по контейнерах або вафельних стаканчиках для морозива, залиште в морозилці на 3-4 години. Готове морозиво можна прикрасити ягодами або подрібненими фісташками.
Як зберігати:
В герметичному пакуванні або контейнері, в сухому, прохолодному місці. Ідеальна температура для зберігання - від 0 до 10°C. Уникайте інтенсивної дії сонячних променів та підвищеної вологості, щоб вберегти горіхи від окислення та плісняви.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовою згущенкою або арахісовою пастою.Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Вага | 500 г |
Фасовка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Термообробка | Сірий |
- Ціна: 708,21 ₴