Фісташки США солоні, смажені, Snack Land, 500г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 4820229710186
382,93 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Для свята не потрібен привід! Подаруйте його собі та своїм близьким разом зі смаком фісташок Snack Land. Ця доступна розкіш окупиться сторицею завдяки коктейлю з корисних речовин, на які багаті ці горіхи. Потужний заряд вітамінів групи В швидко впорається з відчуттям апатії та роздратованості, покращить пам’ять і концентрацію, щоб ви легко вирішували щоденні виклики життя. Горіхи мають низький глікемічний індекс, тому на відміну від інших вуглеводних продуктів підвищують цукор поступово, що робить їх особливо корисними для людей, схильних до діабету. Всього 30 г фісташок на день — посильний донат, що в довгостроковій перспективі подовжує молодість вашого серця, судин та кісток.
Корисні властивості:
На 20% складаються з білка, тому швидко втамовують апетит і сприяють зміцненню м’язів.
Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти вирівнюють рівень холестерину та підтримують здоров’я серця.
Магній, фосфор, калій та цинк збільшують щільність кісток та покращують регуляцію артеріального тиску.
Вітамін В6 підтримує нервову систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 562 ккал
Жири – 44.8 г
Білки – 20.9 г
Вуглеводи – 18.8 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити і набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускусу, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Салат з фісташками, куркою та виноградом
Інгредієнти:
1 куряче філе
400 г винограду
120 г очищених фісташок
70 г салатного листя або пекінської капусти
у якості заправки можна використовувати оливкову олію або грецький йогурт
Спосіб приготування:
Філе можна відварити або відразу посмажити до золотистої скоринки, попередньо порізавши на невеликі шматочки.
Салатне листя промиваємо, рвемо і викладаємо на дно тарілки. Зверху викладаємо охололе м’ясо.
Промитий виноград нарізаємо половинками і відправляємо до салатниці.
Очистити та подрібнити фісташки, посипати ними страву.
Додати соус за смаком та ретельно перемішати. Поєднання курки та винограду створюють яскраву смакову ноту, яка стане окрасою вашого застілля чи свята.
Як зберігати:
В герметичному пакуванні або контейнері, в сухому, прохолодному місці. Ідеальна температура для зберігання – від 0 до 10°C. Уникайте інтенсивної дії сонячних променів та підвищеної вологості, щоб вберегти горіхи від окислення та плісняви.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовим згущеним молоком або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Фісташки |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
с | США |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 382,93 ₴