Фундук смажений, Україна, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 17069769466
296,70 ₴
267,03 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Фундук смажений, Україна
Солодкий, ніжний та хрумкий лісовий горіх – спокусливий дар природи, який прибув до вашого столу прямісінько з півдня неньки-України. Ретельне помірне обсмаження з усіх боків ще яскравіше розкриває смак та аромат добірних ядер, щоб ви могли насолодитися кожним шматочком. Фундук, збагачений Омега-3 та Омега-6 жирними кислотами, вітамінами С, Е, кальцієм, магнієм та кобальтом, робить безцінний вклад в скарбничку вашого самопочуття. Він потурбується, щоб ваше серце, судини і кістки міцнішали, а пам’ять та концентрація покращувалися день за днем.
Корисні властивості:
Нормалізує рівень холестерину, слугує зміцненню судин та серця.
Фундук є важливим джерелом вітамінів групи B, міді та марганцю, які підтримують здоров'я нервової системи, кісток і зубів.
За рахунок вмісту вітаміну С та інших антиоксидантів, фундук сприяє підтримці імунітету.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 700 ккал
Жири – 60 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 10 г
Як використовувати:
Сам по собі бланшований фундук є відмінною закускою.
Як додаток до мюслів, граноли, смузі, салату або випічки допомагає створити багатошаровий смак з ніжною горіховою нотою та хрумкою текстурою.
Італійське печиво кантучіні з фундуком
Інгредієнти:
270 г цільнозернового борошна
140 г цукру
2 яйця
140 г фундука
40 г вершкового масла
1 ч. л. розпушувача
цедра 1 лимона
Нормалізує рівень холестерину, слугує зміцненню судин та серця.
Фундук є важливим джерелом вітамінів групи B, міді та марганцю, які підтримують здоров'я нервової системи, кісток і зубів.
За рахунок вмісту вітаміну С та інших антиоксидантів, фундук сприяє підтримці імунітету.
Калорії – 700 ккал
Жири – 60 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 10 г
Сам по собі бланшований фундук є відмінною закускою.
Як додаток до мюслів, граноли, смузі, салату або випічки допомагає створити багатошаровий смак з ніжною горіховою нотою та хрумкою текстурою.
270 г цільнозернового борошна
140 г цукру
2 яйця
140 г фундука
40 г вершкового масла
1 ч. л. розпушувача
цедра 1 лимона
Приготування:
Збийте яйця з цукром та лимонною цедрою до однорідності, поки маса не стане світлішою.
Додайте борошно та розпушувач, розтоплене масло та бланшований фундук. Тепер все гарно змішайте до утворення тіста.
Далі треба розділити тісто на дві однакові порції. Зробіть з кожної щось схоже на ковбаску.
Покладіть тісто на покрите пергаментом деко і поставте у розігріту духовку. Випікай близько 35 хвилин при температурі 180 °C.
Дістаньте майбутнє печиво і гострим ножем розріжте ковбаски на шматочки по діагоналі або горизонталі, створюючи класичну форму кантучіні.
Залиште печиво, щоб воно повністю охолонуло. Повторно розкладіть його на деко й знову поверніть у духовку. Випікайте додатково ще 15 хвилин при температурі 150 °C, перевертаючи посередині процесу, щоб надати їм необхідної хрумкості з кожного боку.
Збийте яйця з цукром та лимонною цедрою до однорідності, поки маса не стане світлішою.
Додайте борошно та розпушувач, розтоплене масло та бланшований фундук. Тепер все гарно змішайте до утворення тіста.
Далі треба розділити тісто на дві однакові порції. Зробіть з кожної щось схоже на ковбаску.
Покладіть тісто на покрите пергаментом деко і поставте у розігріту духовку. Випікай близько 35 хвилин при температурі 180 °C.
Дістаньте майбутнє печиво і гострим ножем розріжте ковбаски на шматочки по діагоналі або горизонталі, створюючи класичну форму кантучіні.
Залиште печиво, щоб воно повністю охолонуло. Повторно розкладіть його на деко й знову поверніть у духовку. Випікайте додатково ще 15 хвилин при температурі 150 °C, перевертаючи посередині процесу, щоб надати їм необхідної хрумкості з кожного боку.
Як зберігати:
Уникайте прямого сонячного світла, оскільки воно може спричинити окислення і псування фундука. Краще зберігати його в герметичному контейнері, у темному і сухому місці.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, фісташками, грецьким та бразильським горіхом; з курагою, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукати; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовою згущенкою або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 267,03 ₴