Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
13823 відгуків
Дякую за Ваш вибір 💙💛
Ізюмсмька 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Чорнослив сушений, без кісточки, 500г

-10%
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 17043018/51337573

137,02 ₴

123,32 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ганна
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ганна
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ганна
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Чорнослив сушений, без кісточки, 500г
Чорнослив сушений, без кісточки, 500г
137,02 ₴123,32 ₴
Готово до відправки
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ганна
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ганна
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ганна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Чорнослив сушений, без кісточки

Сушений чорнослив — кулінарна зірка, що осяє шлях до міцного здоров’я та кращого самопочуття. Сушені плоди від українських фермерів зберігають найкращі вітаміни (А, С, К, групи В) та мінерали (калій, магній, залізо, фосфор, кальцій), щоб ви могли якомога довше насолоджуватися їхньою користю. Якісне травлення, міцний імунітет, щільні кістки — це лише верхівка айсберга, коли мова йде про вплив чорносливу на ваш організм. Продукт має досить тверду текстуру, що значно подовжує його термін зберігання. Щоби пом’якшити його та на повну розкрити солодкувато-пряний смак, попередньо замочіть чорнослив у гарячій воді на 20–30 хвилин. Якщо ж ви поспішаєте, можете відправити його в тарілці з водою в мікрохвильову піч на пару хвилин. А далі не стримуйте свою кулінарну фантазію: сухофрукт однаково добре смакує в стравах традиційної української та східної кухні. Тому ви, як ніколи часто, почнете готувати червоний борщ, плов та компоти, що неодмінно порадує ваших близьких!

Корисні властивості:

  • Поліпшення травлення. Завдяки високому вмісту клітковини сприяє нормалізації роботи кишківника й запобігає закрепам.

  • Зміцнення серцево-судинної системи. Знижує рівень холестерину, стабілізує артеріальний тиск та попереджає утворення атеросклеротичних бляшок.

  • Регуляція рівня цукру в крові. Має низький глікемічний індекс, тому корисний для людей, що страждають від діабету або ожиріння.

  • Підтримка імунітету. Вітамін С стимулює вироблення лейкоцитів, що відповідають за боротьбу з вірусами. Бета-каротин із чорносливу, потрапляючи в організм, перетворюється на вітамін А. Він необхідний для здоров’я слизових оболонок, які є першим захисним бар’єром на шляху інфекцій.

КБЖУ на 100 г:

  • Калорії — 240 ккал

  • Жири — 0.5 г

  • Білки — 2 г

  • Вуглеводи — 60 г

Як використовувати:

  • З горіхами та насінням. Поєднання чорносливу з мигдалем, волоським горіхом, гарбузовим та льняним насінням швидко втамовує апетит та втому.

  • Із сиром. Пікантні солоні сири з пліснявою (горгонзола, рокфор, дорблю), кислі козячі (фета, чебрек) або сорти з горіхами створюють насичені текстуровані поєднання, які високо оцінять справжні гурмани.

  • Каші та мюслі. Вівсяна, гречана або рисова каша із чорносливом — чудова ідея для поживного та солодкого сніданку.

  • Плов. Коли м’ясо та рис уже готові, викладіть зверху вимитий чорнослив. Для більшої пікантності можна додати трохи часнику та меду, а якщо ви обожнюєте перчинку — дрібку перцю чилі.

  • Йогурти. Замість меду та цукрозамінників додайте чорнослив та насолоджуйтеся ситним перекусом.

  • Випічка. Пироги, кекси, печиво і хліб із чорносливом приваблюють пряним смаком.

  • Овочеві страви. Венгерка додає самобутній солодкий присмак рагу та листковим салатам.

  • Компоти та узвари. Вітамінізовані напої краще смакують гарячими та грають важливу роль у зміцненні імунітету, особливо в осінньо-зимовий період.

  • Заправка для салатів. Поєднайте оливкову олію, бальзамічний оцет, мед та дрібно нарізаний чорнослив, щоби перетворити звичні салати на витвори ресторанного мистецтва.

Як зберігати:

Сушений чорнослив найкраще зберігати в герметичному контейнері в прохолодному, темному місці за температури 10–15°C, щоб уникнути зайвої вологи. Якщо плануєте тривале зберігання, можна помістити чорнослив у холодильник, де він залишатиметься свіжим до 12 місяців. Для довшого терміну (до 2 років) сухофрукти можна заморозити.

Як ми зберігаємо та фасуємо:

На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.

З чим найчастіше беруть/cумісні:

Королівські фініки (Ізраїль); манго сушене Royal без цукру, чорниця в’ялена без цукру, ананаси в’ялені натуральні, хурма сушена, урюк преміум; абрикосові кісточки; борошно з абрикосових кісточок; кокосове згущене молоко без цукру Gustiy, косове масло та паста Сoco Viva; масло гхі Gustiy; олії холодного віджиму ТМ «Корисна олія» з амаранту, абрикосових кісточок, коноплі, льону та маку; чаї із серії «Мудрість природи; сиропи з агави та топінамбура; чорний кмин, розторопша, конопляне насіння, чіа, льон; какао-масло, терте какао та какао-порошок; спіруліна та хлорела; чорний шоколад 75 % Schokinag, шоколад чорний 72 % Cargill, шоколад чорний без цукру з еритритолом; рис басматі пропарений, кіноа біла та червона.

Розповсюджені питання:

Перед вживанням промийте чорнослив під проточною водою для видалення залишків пилу, а потім замочіть на 20–30 хвилин у гарячій воді. Після цього рекомендується покласти його на паперовий рушник для підсушування.

Не містить кісточок.


Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Вага500 г
КультураСливи
Користувальницькі характеристики
Тип продукціїСвіжі
Країна походженняУкраїна
ТипЧорнослив
  • Ціна: 123,32 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner