Курага Різана, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 170548421
116,10 ₴
104,49 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Курага різана
Кожна хвилина стає на вагу золота, коли у вас на меті створення кулінарного шедевра. Ми знаємо, наскільки дорогоцінний ваш час, тому включили в список товарів різану курагу. Незамінна помічниця пекарів та кондитерів допоможе досягти багатошарового смаку й текстури, щоб ваші страви вартували зіркової відзнаки. Продукт має дрібну, як у кокосової стружки, фракцію, тому однаково успішно може бути використаний як декор або начинка. Ризикуйте, комбінуйте, не зупиняйтеся, поки не досягнете досконалості, а ми завжди вас підтримаємо!
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 240 ккал
Жири — 0,5 г
Білки — 3 г
Вуглеводи — 63 г
Як використовувати:
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Сирки з курагою та медом
Інгредієнти:150 г кураги
200 г м’якого сиру
1 чайна ложка ванільного екстракту
70 г будь-яких горіхів
200 г чорного або молочного шоколаду в дропсах
1 столова ложка рослинної олії або вершкового масла
Спосіб приготування:
Замочіть курагу в гарячій воді на 10–15 хвилин. Після цього процідіть зайву вологу.
У мисці змішайте сир із медом та ванільним екстрактом до однорідності.
Додайте до суміші подрібнену курагу та горіхи.
З допомогою ложки сформуйте невеликі кульки чи ковбаски, відправте в морозилку на 30 хвилин.
Тим часом розтопіть шоколад разом з олією в мікрохвильовій печі або на водяній бані, помішуючи час від часу, доки шоколад не стане гладеньким і рівномірно розподіленим. Додайте ванільний екстракт і сіль.
Дістаньте застиглі сирки та повністю їх занурте в топлений шоколад. Викладіть їх на великій тарілці, покритою харчовою плівкою або пергаментом. Після чого відправте в холодильник на 30–60 хвилин.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 1000 г |
Культура | Абрикос |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | В'ялені |
Тип | Курага |
- Ціна: 104,49 ₴