Курага Велика Таджикістан Лимончик, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 27985081
134,93 ₴
121,44 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Курага велика, Таджикістан, Лимончик
Курага Лимончик має м’ясисту та соковиту текстуру, а цитрусовий присмак та насичений аромат надають їй особливих освіжаючих властивостей. Не втрачайте свій шанс скуштувати цей східний делікатес, який здатний суттєво покращити здоров’я вашого серця та очей. Це стало можливо завдяки суперкоманді, на чолі з вітамінами А, С та калієм. Високий вміст клітковини сприяє росту корисних бактерій у кишківнику, що допоможе покращити загальне травлення і забути про закрепи!
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 240 ккал
Жири — 0,5 г
Білки — 3 г
Вуглеводи — 63 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Сирки з курагою та медом
Інгредієнти:150 г кураги
200 г м’якого сиру
1 чайна ложка ванільного екстракту
70 г будь-яких горіхів
200 г чорного або молочного шоколаду в дропсах
1 столова ложка рослинної олії або вершкового масла
Спосіб приготування:
Замочіть курагу в гарячій воді на 10–15 хвилин. Після цього процідіть зайву вологу.
У мисці змішайте сир із медом та ванільним екстрактом до однорідності.
Додайте до суміші подрібнену курагу та горіхи.
З допомогою ложки сформуйте невеликі кульки чи ковбаски, відправте в морозилку на 30 хвилин.
Тим часом розтопіть шоколад разом з олією в мікрохвильовій печі або на водяній бані, помішуючи час від часу, доки шоколад не стане гладеньким і рівномірно розподіленим. Додайте ванільний екстракт і сіль.
Дістаньте застиглі сирки та повністю їх занурте в топлений шоколад. Викладіть їх на великій тарілці, покритою харчовою плівкою або пергаментом. Після чого відправте в холодильник на 30–60 хвилин.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Таджикистан |
Вага | 500 г |
Культура | Абрикос |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | В'ялені |
Тип | Курага |
- Ціна: 121,44 ₴